Translate

miercuri, 4 iulie 2012

Inainte si dupa

     Inainte de ziua mea eram necajita, inca un an in plus se adauga la experienta de viata, nemultumiri, probleme, chirie, lucruri pe care le vreau uitate, dar imi mai invadeaza noptile, planuri de viitor pe care le tot aman si altele. Si toata lumea te suna si iti ureaza numai de bine si tu abia astepti sa se faca seara sa poti sa te relaxezi cu prietenii dragi undeva, nu conteaza unde, daca sunteti toti. Incepe cheful si-ti gasesti alti prieteni, cu care te miri cum te interactionezi atat de usor. Ati intalnit oameni pentru prima oara cu care sa va simtiti in largul vostru instant??  Pot spune ca DAA!!! Si e minunat sa te simti inconjurat de atat de multi prieteni, care iti canta La multi ani si care iti transmit emotiile lor si sa cantati pana la 6 dimineata toate cantele care va trec prin minte si sa recitati toate poeziile care va plac. Minunat!!! Si pleci spre casa cu sentimentul ca mai exista oameni ca tine, care nu-si gasesc multumirea numai in bani si masini. Sper sa gasiti si voi caractere frumoase ca cele pe care le-am gasit din intamplare...Poate ca da, nimic nu este intamplator in viata, poate ca toti oameni din viata noastra au un rol, mai mic sau mai mare, dar depinde de noi daca vrem sau nu sa le acordam atentie. Asta nu inseamna ca vanzatoarea de la magazin care ne zambeste si ne vorbeste frumos sau colega de munca ce ne invita la ea acasa sau amicul cu care ne-am intalnit din intamplare dupa n ani la metrou are o influenta in viata noastra. Este vorba despre cei care inseamna ceva pentru noi, cei care ne misca...intr-un fel aparte. Zic si eu.
   Si la doua saptamani dupa  ziua mea am invatat ca problemele sunt de doua feluri:
   1. cele pe care le poti rezolva 
   2. cele pe care nu le poti rezolva.
   Si daca le poti rezolva, trebuie sa faci ceva pentru asta, tot ceea ce poti. Simplu.
  Dar daca nu le poti rezolva pentru ca nu depind de tine, ci de altii care interactioneaza cu tine sau care doar vor sa te supere, la ce bun atata stres??? Serios, pentru ce???
 Iacta alea est si nu pentru ca stiu latina, ci pentru ca este singurul citat care se potriveste. Si traducerea este  Zarul este aruncat!

Un comentariu:

  1. Si in partea dreapta, jos, la video il avem pentru o saptamana intreaga pe Florian Pittis. Daca nu l-ati ascultat niciodata, ar fi cazul sa incepeti!

    RăspundețiȘtergere