Translate

duminică, 13 mai 2012

         Sunt dependenta de cafea si de tigari, de muzica, de filme, de internet si de facebook ( asta incepe sa ma sperie), de un lant si de un inel, de telefon, de anumiti detergenti,  de un anume sampon, de curatenie. Si de mancare, da! Aud des expresia " Nu am mancat de doua zile" si ma intreb cum se poate asa ceva. Nu as putea sa uit sa mananc, nu stiu cum ar fi si asta ma face dependenta de mancare. De unde apare o alta problema, cea cu kilogramele in plus, dar nu va speriati, nu ma plang, mi-o asum. Si de un anumit stil de viata. Si de sex, dar nu orice sex, ci un sex bun. 
       Si de oameni, da, stiu ca toti suntem oameni, dar pentru a ramane un om intr-o lume nebuna trebuie sa ai  principii si astea sunt mai greu de pastrat. Daca va regasiti intr-o propozitie de-a mea, atunci va propun ca subiect de discutie pentru aceasta saptamana dependentele.
      E bine sau e rau sa fim dependenti? 
     

2 comentarii:

  1. Superficialitatea umana se reflecta in multe directii. Astazi este la moda sa fii anorexica, sa ai silicoane si botox. Ce conteaza ca in interiorul cutiei craniene paienjenii tes panzele lor in voie; ce mai conteaza ca nu are nici macar acel minim de bagaj de cunostinte generale; ce conteaza ca atunci cand deschide gura- abia-abia te poti abtine sa nu pleznesti intr-un ras mai sanatos ca orice alta cura de pe planeta pamant?!?!?!?!?!!?
    Dragii mei, superficialitatea nu este o virtute, ori o calitate....dimpotriva.
    Multi vad, multi aud...putini pricep.

    RăspundețiȘtergere
  2. Tocmai din acest motiv am vrut sa scriu un blog despre ceea ce simt, nu despre ce ar trebui sa simt sau despre cum ar fi corect sa ma imbrac sa plac oamenilor. E simplu, daca ne simtim noi insine bine cu noi, restul nu mai conteaza!
    Superficialitatea umana va exista tot timpul pentru ca lipseste educatia, pentru ca ne place sa facem ce face vecinul, pentru ca nu stim diferenta dintre un Gucci original sau o imitatie a chinezilor, dar tare mult ne place sa le etalam. Originalitatea ne lipseste cu desavarsire!

    RăspundețiȘtergere