Translate

joi, 7 iunie 2012

  Un Caramel Macchiato la Starbucks de 3 ore cu cea mai buna prietena din facultate pe care nu ai vazut-o de 9 ani poate sa-ti readuca in prim plan toate neimplinirile din viata ta, sa iti amintesti fiecare barbat caruia i-ai zis "next", sa-ti dai seama ce vrei de la tine si de la ceilalti.
  Si da, poate ca doare ca nu ai viata pe care ti-o planificasei acum 9 ani, dar alegerile pe care le-ai facut au fost ale tale si ai crezut in ele, la momentul respectiv si acum te doare ce? Ca ea are o familie, doua masini si un sot care o iubeste?  Sau doare ca tu nu ai nimic din ce ai fi vrut  sau ai crezut ca vei avea? Daca tu in 9 ani ai iubit si atat, daca barbatul vietii  tale a disparut in neant si tu nu ai putut sa ai incredere in altcineva de atunci, daca viata profesionala nu ti-a adus inca ceea ce ai fi vrut pentru ca e greu ca bugetar sa ai un salariu decent, daca tu astepti sa apara printul in Bmw alb si sa te ia pe sus si sa te duca in tara lui, nuuu!!!! Nu o sa se intample, trebuie sa iesi din casa, sa cunosti oameni, chiar plictisitori, sa socializezi si nu doar pe facebook, sa risti si sa vrei altceva pentru tine! Si sa fii multumita cu tine, atat conteaza si cand te vei intalni cu prietena din facultate si vei realiza ca nu ai obtinut ceea ce ai vrut acum 9 ani pentru tine, sa iti amintesti ca ceea ce esti astazi, esti pentru ca ai putut sa spui nu, si da, nu ai familie, nici masini, nici sotul care sa te iubeasca, dar te ai pe tine, fara compromisuri!!! 
   Si cu puterea de a te uita in oglinda si a te recunoaste!Si ce daca esti singura la noapte?! Bea un pahar de vin alb pentru toata lumea care e fericita ,fericita fara sa se transforme in sclava pentru el/ea!!! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu